info@gepeac.com    93.804.50.57

QUI SOM

Qui Som Gepeac

GEPEAC neix l’any 2004 com a una consultoria especialitzada en el sector de l’alimentació en base als conceptes de la Higiene i la Seguretat Alimentària, per donar resposta a les constants modificacions de la legislació i al cada cop més elevat grau d’exigència per part dels consumidors.

Per les exigències del mercat i per donar cobertura als nostres clients l’any 2.011 ampliem els nostres serveis i passem a ser consultoria empresarial.

Creem i generem valor en les persones i en les organitzacions mitjançant un alt nivell d’autonomia responsable, visió de futur compartida i contagi del talent.


Fomentem la formació continuada de les persones per aconseguir un nivell de competències òptim.

Contribuïm en la millora del coneixements, actituds i valors, acompanyat les persones en el camí cap a un creixement personal i professional.

Conscienciem a les empreses de la necessitat de reciclar-se per adaptar-se a un món cada vegada més competitiu i globalitzat.

Motivar i encoratjar a les PIMES a tirar endavant el seu projecte empresarial.

Donar suport a nivell de la planificació estratègica del seu projecte empresarial.

Motivem i estimulem la cultura empresarial basada en l’Ètica, la Creativitat, la Innovació i el Respecte.

MÈTODE

A GEPEAC fem ús d’una metodologia dinàmica i vivencial on el participant explora, s’encurioseix, aprèn i comparteix.
A través de casos pràctics, situacions simulades, reflexions, dinàmiques de grup s’aconsegueix integrar la informació.
Els experts que s’encarreguen de les formacions utilitzen una metodologia activa, basada en l’aprenentatge interpersonal. Aquesta metodologia és flexible i canviant en funció de les necessitats de cada grup.

EXPERTS

Els professionals de GEPEAC pertanyen a diverses especialitats: màrqueting, comerç internacional, finances, ofimàtica, idiomes, sanitat…
Tots ells aporten la seva trajectòria professional, els seus coneixements i experiència, en primera persona, aportant altes dosis de realitat.
Són capaços de facilitar el procés d’aprenentatge i motivar als participants.